Menu
Marius Høibråten er klar for japansk fotball. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Glimt-stopper klar for japansk fotball

Fotballspilleren Marius Høibråten er ferdig i Bodø/Glimt og fortsetter karrieren i Urawa Red Diamonds i Japan.

Av NTB | 17.01.2023 10:16:36

Sport: Stopperen har spilt for Glimt siden våren 2020, da han kom fra Sandefjord. Han har vært en viktig brikke i Glimts eventyr de siste sesongene. Han står igjen med to seriegull, ett cupsølv og ett seriesølv i bagasjen.

Tirsdag bekrefter de gulkledde at han er klar for Urawa Red Diamonds i Japan.

– Man blir litt gul av å være her i tre år, ja. Oppholdet mitt i Glimt har vært det kuleste i karrieren min. Det blir rart å bare skulle være supporter fremover, sier Høibråten.

Red Diamond holder til like utenfor hovedstaden Tokyo. For noen år siden gikk den danske spissen Kasper Junker samme vei.

– Jeg vet at kvaliteten er ganske bra, men jeg kjenner ikke til alt. Jeg har sett noen kamper og snakket litt med Kasper Junker. Inntrykket mitt virker å stemme. De har teknikk og stor intensitet, sier Høibråten.

(©NTB)

Flere nyheter: