Dániel Gazdag feirer sin scoring for Philadelphia Union i mesterligakampen mot Alianza. Foto: Laurence Kesterson, AP / NTB

Glesnes og Union til kvartfinale i mesterligaen

Jakob Glesnes og hans Philadelphia Union vant 4-0 over Alianza fra El Salvador og er klar for kvartfinale i Concacafs mesterliga i fotball.

Av NTB | 15.03.2023 18:54:07

Sport: Etter 0-0 i bortekampen levnet ikke Union noen tvil om utfallet i returkampen på hjemmebane. Laget dominerte stort, og Glesnes’ stoppermakker Damion Lowe scoret det første målet før pause.

Etter sidebytte økte Dániel Gazdag og Andrés Perea (2) seiersmarginen.

Alianza sto en stund mot overmakten, men fikk det vanskelig da Alexis Renderos ble utvist i det 40. minutt med sitt annet gule kort. Noen minutter senere nikket Lowe inn sitt første Union-mål på hjørnespark.

Glesnes spilte hele kampen. Union møter mexicanske Atlas i kvartfinalen i april.