HamKams Benjamin Faraas kom inn som innbytter i G18-landskampen mot England. Kampen endte 2-2. Foto: Carina Johansen / NTB

G18-landslaget nær seier mot England – slapp inn på overtid

Det norske G18-landslaget i fotball ledet 2-0, men en scoring i tilleggstiden ga England 2-2 i en turnering i Portugal.

Av NTB | 09.06.2023 14:39:27

Sport: Kristiansund-spilleren Marius Weidel ga Norge ledelsen fem minutter før pause, mens Alexander Figueiredo Gurendal økte til 2-0 kort tid etter hvilen.

Etter en drøy time reduserte Romain Esse til 1-2, og to minutter på overtid satte Rio Kyeyematen inn den engelske utligningen.

Jobe Bellingham var blant spillerne som startet for England. Han er lillebroren til snart Real Madrid-klare Jude Bellingham.

G18-landslaget skal også møte vertene Portugal (søndag) og Australia (tirsdag). Laget ledes av Luis Pimenta og Per Inge Jacobsen.