Menu
Matchvinner Kyogo Furuhashi løfter ligacuptrofeet etter at Celtic slo Rangers 2-1 i finalen. Foto: Andrew Milligan, PA via AP / NTB

Furuhashi ga Celtic ligacuptittelen i Old Firm-finale

Kyogo Furuhashi scoret begge målene da tittelforsvarer Celtic slo erkerivalen Rangers 2-1 i den skotske ligacupfinalen og vant turneringen for 21. gang.

Av NTB | 26.02.2023 20:15:40

Sport: Japaneren scoret to mål også i fjorårets finale. Han er oppe i 24 mål denne sesongen. Han sendte Celtic i to måls ledelse med to avslutninger fra kort hold i det 44. og 56. minutt.

Alfredo Morelos reduserte, men Rangers måtte se seg slått for første gang siden Michael Beale etterfulgte Giovanni van Bronckhorst som klubbens manager i november i fjor.

Celtic-manager Ange Postecoglou var strålende glad etter kampen.

– Denne dagen vil jeg huske resten av livet. Øyeblikk som dette skal nytes. Jeg ser på spillerne og tilhengerne, hva det betyr for dem, og jeg er veldig stolt av det, sa han.

Celtic vant sitt tredje trofé i hans to år i jobben. Det kan ha vært den første av tre hjemlige titler denne sesongen. Laget har ni poengs luke til Rangers i eliteserien og er i kvartfinale i cupen.

(©NTB)

Flere nyheter: