Sander Christiansen (t.v.) feirer 2-0-scoringen mot Lillestrøm. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Full usikkerhet rundt Sarpsborg-scoring: – Det var et lite touch

Sarpsborg vant 3-1 på hjemmebane mot Lillestrøm i Eliteserien søndag. Sander Christiansen ble kreditert to mål, men den siste kan ha vært innom en lagkamerat.

Av NTB | 17.09.2023 19:22:58

Sport: Sarpsborg tok seg opp på 6.-plass på tabellen med 33 poeng. Dermed tok dem seg forbi Lillestrøm, som innehar like mange poeng på 7.-plass.

– Jeg synes egentlig at vi gjør at ganske svak innsats. Vi skaper ganske mange sjanser og burde scoret noen flere mål. Spillemessig synes jeg derimot at vi var ganske svake i dag, sa Sarpsborg-trener Stefan Billborn etter kampen.

– Vi var ikke gode nok i mange spillfaser til å vinne, konkluderte Lillestrøm-trener Eirik Bakke til TV 2.

22-åringen scoret dermed sitt første eliteseriemål og bruke bare åtte minutter på å gjøre nummer to. Da satte han inn en volleyscoring i nettmaskene, men spørsmålet i etterkant var om Jo Inge Berget traff ballen før den gikk i mål.

– Det var et lite touch der faktisk. Den traff skinnleggen, så rett skal være rett. Jeg tar den, sa Berget til TV 2 etter kampen.

Et kvarter før slutt hamret Serge-Junior Ngouali inn 3-1 for sarpingene etter en corner.

LSK kunne fått en drømmestart på kampen da Henrik Skogvold spilte Lehne Olsen på åpent mål allerede etter åtte minutter. Sistnevnte satte ballen i nettmaskene, men Skogvold var i offside tidligere i angrepet.

Lillestrøm tar imot Rosenborg i neste runde, mens Sarpsborg møter HamKam.

Like etter halvtimen sendte Christiansen et skudd fra utsiden av 16-meteren ned i hjørnet.

Lillestrøms reduserte tjue minutter etter hvilen etter massivt klabb og babb i feltet. Thomas Lehne Olsen klarte til slutt å sette ballen i mål.