Menu
Layvin Kurzaw feirer det avgjørende målet i FA-cupomkampen mot Sunderland med lagkamerater i Fulham. Foto: Owen Humphreys, PA via AP / NTB

Fulham tok siste plass i FA-cupens åttedelsfinale

Fulham vant 3-2 borte over Sunderland i onsdagens omkamp i FA-cupen og tok siste plass i åttedelsfinalen. Der venter Leeds.

Av NTB | 08.02.2023 23:45:36

Sport: Harry Wilson scoret et tidlig ledermål for Premier League-laget, og Andreas Pereira doblet ledelsen et snaut kvarter inn i den andre omgangen etter fint forarbeid av Aleksandar Mitrovic. Pereira og Mitrovic kom begge inn ved pause.

Jack Clarke tente et håp for hjemmefansen med et flott skudd, men Layvin Kurzava gjenopprettet to måls forsprang for gjestene fem minutter senere, i det 82. minutt. Jewison Bennette scoret et nytt reduseringsmål for Sunderland, men publikum håpet forgjeves på en utligning.

– Vi har jobbet hardt for å nå dette nivået og skape en vinnermentalitet. Med ni endringer i laget visste vi at det ikke ville bli vår beste kamp, men jeg er fornøyd, sa Fulham-manager Marco Silva, som måtte se kampen fra tribuneplass på grunn av en disiplinærstraff.

– Tilhengerne skal ha ære for støtten de ga oss. Vi presset dem, og de ble nødt til å bytte inn førstevalg, sa Sunderland-manager Tony Mowbray til BBC.

(©NTB)