Menu
Sportssjef Erlend Slokvik avviser ikke langrennsjobben. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Friidrettsstjernenes sjef åpner for å bli Bjervig-erstatter

Friidrettstoppen Erlend Slokvik sier han vil lytte dersom Norges Skiforbund skulle ønske ham som Espen Bjervigs erstatter som langrennssjef.

Av NTB | 25.09.2023 17:52:44

Sport: Det er Adresseavisen som har spurt Slokvik hvordan han ville stille seg til en eventuell henvendelse fra skiforbundet.

– Blir jeg forespurt, vil jeg vurdere det. Har foreløpig kontrakt i friidrett fram til Paris-OL i 2024, sier friidrettstoppen til avisen.

Slokvik har vært sportssjef i Norges Friidrettsforbund siden 2018.

I forrige uke ble det kjent at Espen Bjervig gir seg som langrennssjef ved nyttår. Han har vært i jobben like lenge som Slokvik.

Langrennskomiteens leder Torbjørn Skogstad har i etterkant sagt til NTB at forbundet må bruke tid på å vurdere om rollen Bjervig har hatt skal endres.

– Nå må vi sette oss ned og se litt på kravspesifikasjonene. Hva slags person er det vi skal ha? Hva skal rollen være, og skal det gjøres noen endringer i oppgavene en ny langrennssjef skal løse? Sa han.

I dag har Bjervig ansvar for både det administrative, økonomiske og selve toppidretten i langrenn. Det kan det altså bli endringer på når arvtakeren er på plass.

(©NTB)