Jonas Wind scoret to mål for Wolfsburg mot Freiburg lørdag. Foto: Swen Pförtner / DPA via AP / NTB

Freiburg ydmyket av Wolfsburg – Bayern opprettholdt luken i toppen

Freiburg klarte ikke å utnytte Bayern Münchens uavgjort fredag og knappe innpå serielederen. Tvert imot. Det ble hele 0-6 borte mot Wolfsburg i Bundesliga.

Av NTB | 21.01.2023 18:50:22

Sport: Danske Jonas Wind scoret to av målene i nedsablingen. Patrick Wimmer scoret hjemmelagets første mål allerede før to minutter var spilt.

Etter pause noterte Yannick Gerhardt, Ridle Baku og Luca Waldschmidt seg for mål.

Freiburg ligger fem poeng bak serieleder Bayern München, som spilte 1-1 mot RB Leipzig fredag, og er nede på 4.-plass etter lørdagens tap. Eintracht Frankfurt vant 3-0 over tabelljumbo Schalke og bykset opp til 2.-plassen med like mange poeng som Freiburg.

Union Berlin kunne også knappet innpå Bayern, men røk 1-3 hjemme mot Hoffenheim. Morten Thorsby var ikke i troppen til hjemmelaget. Danskene, derimot, dominerte den tyske fotballrunden lørdag. Tre mann med dansk pass noterte seg for mål: Wind (2), Jesper Lindstrøm og Marcus Ingvartsen.