Menu
Alberth Elis havnet i kunstig koma. Foto: Darryl Webb / AP / NTB

Fotballspiller vekket fra kunstig koma etter stygg hodeskade: – Alberth er en fighter

Bordeaux-spiller Alberth Elis ble lagt i kunstig koma etter en alvorlig hodeskade i fransk fotball sist helg. Nå kommer det positive nyheter fra familien.

Av NTB | 29.02.2024 11:27:34

Ulykker og naturkatastrofer: I en melding publisert i mediekanalene til Bordeaux, heter det at Elis er på bedringens vei.

«Sist uke var Alberth involvert i en ulykke, hvorpå han ble ført til sykehuset Pellegrin Hospital i Bordeaux. Etter å ha blitt lagt i kunstig koma kan vi nå dele de første oppmuntrende nyhetene. Alberth er våken og har tilsynelatende startet på rehabiliteringen», skriver familien.

«De kommende dagene er viktige, og alle rundt vil følge med på utviklingen. Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har sendt varme hilsener. Alberth er en fighter, og vi skal fortsette å holde dere oppdatert på hvordan han har det», heter det videre i uttalelsen.

Helt i starten av lørdagens kamp var Elis oppe i en hodeduell med Guingamp-spiller Donatien Gomis. Den medførte at førstnevnte fikk en stygg hodesmell.

Elis fikk behandling på banen i flere minutter før han ble fraktet ut.

28-åringen fra Honduras var ved bevissthet da han ble tatt med til sykehuset, men ble lagt i kunstig koma etter flere undersøkelser som viste at han hadde pådratt seg en alvorlig hodeskade, rapporterte blant andre avisen L`Equipe.

(©NTB)

Flere nyheter: