Tobias Foss gjør det sterkt i Tour of the Alps. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Foss med ny pallplass i Tour of the Alps – mistet ledertrøya

Tobias Foss syklet inn til 3.-plass på onsdagens etappe i Tour of the Alps og mistet sammenlagtledelsen i rittet til etappevinner Juan Pedro Lopez.

Av NTB | 17.04.2024 14:53:15

Sport: Spanjolen tok sin første proffseier og overtar også ledertrøya i rittet i Østerrike og Italia. Lopez har 31 sekunders forsprang til Foss foran de to siste etappene, ifølge Pro Cycling Stats.

Det ble soloseier til Lopez på onsdagens 127 kilometer lange etappe med start og målgang i Schwaz. Italieneren Giulio Pellizzari ble slått med 22 sekunder, mens Foss fulgte ytterligere 16 sekunder bak.

Torsdag skal rytterne ut på en 142 kilometer lang etappe fra Leifers til Borgo Valsugana.

Ineos-rytteren Foss har imponert underveis i rittet og vant mandagens åpningsetappe. Han leder poengkonkurransen med 37 poeng mot Lopez’ 31.

Torstein Træen (Bahrain-Victorious) ble nummer elleve på den tredje etappen og ligger også på 11.-plass sammenlagt.