Menu
Foto: MS Sunnhordland

Flytende hotell kommer til Lothepus-festival

Under Lothepus-festivalen Sus&Dus i august skal veteranskipet MS Sunnhordland fungere som flytende hotell og festlokale. Skipet har 39 lugarer og blir et eksklusivt tilbud for festivalgjengere.

Av tomas | 11.07.2023 23:24:39

Festivalsommer: Under den kommende Lothepus-festivalen Sus&Dus i august kommer veteranskipet MS Sunnhordland til å fungere som flytende festlokale og hotell for festivalgjengere. Skipet har både lugarer, bar og restaurant med egen kokk, skriver Hardanger Folkeblad.

Det fleste hotell og overnattingsplasser er allerede nesten fullbooket, og festivalen har tatt grep ved å hente inn det flytende hotellet.

– Vi prøver og feiler litt, men det er et kult konsept. Her er det 77 sengeplasser og 39 lugarer. Det koster litt å booke seg inn her, så det blir et mer eksklusivt tilbud. Vi har begynt å selge billetter allerede og kommer til å følge dette opp videre, sier Tom Johnsen fra Sabla Moro AS til avisen.

Under oppholdet kan gjestene forvente seg matservering og det kommer også et eget kokkelag. I salongen er det kapasitet til 100 personer innendørs med bar og ulike sittegrupper, dansegolv og scene. Skipet skal trolig ligge til kai like ved Lothepus sin bobilcamping.

Arrangørene venter rundt 7000 besøkende hver dag nå festivalen går av stabelen fra 10-13 august.

Fakta: MS «Sunnhordland» er et passasjerskip som gikk i rutefart hos Hardanger Sunnhordlandske Dampskipsselskap (HSD) fra 1949 til 1973. «Sunnhordland» er nå et veteranskip, basert på Stord i Sunnhordland. Kilde: Wikipedia.

Flere nyheter: