Menu
Flere enheter fra politiet og brann- og redningstjenesten er på plass, og ifølge beboere var det kraftig brann i bygget. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB

Flere personer skadd i brann i Stockholm

Det brant kraftig i en bygård i bydelen Vasastan i Stockholm søndag ettermiddag. Flere personer er skadd, hvorav fire er kjørt til sykehus, ifølge politiet.

Av NTB | 08.01.2023 16:34:59

Ulykker og naturkatastrofer: Skadeomfanget deres er ukjent, skriver Aftonbladet. Ifølge politiet er fem personer skadd.

– Opplysningene jeg har for øyeblikket er at fem personer er skadd, men jeg kan ikke si hvor alvorlig det er, sier politiets pressetalsperson Carina Skagerlind til avisen.

Nødetatene fikk melding om brannen i 14.30-tiden søndag. Litt før klokka 16 er brannen slukket, melder Expressen. Avisen skriver at et titalls personer er skadet og kjørt til sykehuset, men det er ikke bekreftet av politiet.

Flere enheter fra politiet og brann- og redningstjenesten er på plass, og ifølge beboere var det kraftig brann i bygget. Bilder fra stedet viser brannvesenet som evakuerer personer gjennom balkongene.

– Det brenner, og trappeoppgangen er full av røyk. Det er alt jeg kan si nå, sa Henrik Gynnesjö, sjef ved Storstockholms brannvesen til Aftonbladet tidligere.

Politiet opplyser at de sperret av en del nærliggende blokker for å gjøre redningsarbeidet lettere.

(©NTB)

Flere nyheter: