Menu
NBA-laget Los Angeles Lakers har rettet opp flere feil, blant annet skrivefeil, på denne statuen, som er ment å hedre legenden Kobe Bryant. Foto: Eric Thayer / AP / NTB

Flere feil på Kobe Bryant-statue rettet opp

NBA-laget Los Angeles Lakers har rettet opp flere feil, blant annet skrivefeil, på en statue ment å hedre legenden Kobe Bryant, som gikk bort i 2020.

Av NTB | 10.04.2024 04:13:08

Ulykker og naturkatastrofer: Statuens marmorsokkel, som blant annet inneholder en gjengivelse av statistikk og resultat fra Bryants ikoniske 81-poengskamp mot Toronto Raptors i 2006, inneholdt flere skrivefeil.

Blant annet sto navnene på de tidligere NBA-spillerne José Calderon og Von Wafer skrevet feil. I tillegg var det også skrivefeil i uttrykket «coach’s decision».

Det ble også funnet flere formateringsfeil på sokkelen, som viser mange av Bryants prestasjoner over hans 20 år lange karriere. Også disse skal nå ha blitt fikset.

Bryant, som tilbrakte hele karrieren i Lakers, er regnet som en av tidenes beste basketballspillere, og vant fem NBA-titler, samt to OL-gull.

Feilene ble rettet opp i tide til Lakers’ serieavslutning på hjemmebanen Crypto.com Arena, som den litt over fem meter høye bronsestatuen står utenfor.

Statuen er den første av tre planlagte statuer til ære for Bryant og datteren Gianna, som omkom sammen med sju andre i en helikopterstyrt i januar 2020, ifølge Bryants enke Vanessa.

(©NTB)

Flere nyheter: