Menu
Ferrari driver Carlos Sainz har ikke bestemt seg for om han skal kjøre Australia Grand Prix til helgen. Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP / NTB

Ferrari-stjerne i bedring etter operasjon – kan likevel bli ny mulighet for Formel 1-sensasjon

Blindtarmopererte Carlos Sainz er frisk og klar til å returnere til Formel 1-sirkuset. Det er imidlertid ikke sikkert at han kjører helgens løp i Australia.

Av NTB | 21.03.2024 11:13:27

Sport: Det opplyste han til de fremmøtte journalistene i forkant av helgens Formel 1-runde i Melbourne.

Sainz måtte på kort varsel måtte kaste inn håndkleet før løpet i Saudi-Arabia for to uker siden. Årsaken var en betennelse i blindtarmen. Fra sykesenga fikk spanjolen se erstatteren Oliver Bearman imponere stort og kjøre inn til sjuendeplass.

Kommende helg kan det være duket for nok en mulighet for Bearman. Sainz har nemlig ikke bestemt seg for om han vil kjøre Australias Grand Prix.

– Hvis jeg ikke føler meg bra i morgen (under treningen), kommer jeg til være den første som strekker armene i været og sier at jeg trenger mer tid på å bli klar. Jeg er ikke dum, så jeg kommer ikke til å gjøre dette noe verre. Jeg kommer til å være veldig klar på hva jeg føler, sa spanjolen til pressen torsdag.

29-åringen lot seg imponere av det sin elleve år yngre lagkamerat presterte i Saudi-Arabia, men erkjenner likevel at han helst skulle stått på start selv. Sainz innledet sesongen med en 3.-plass i Bahrain.

– Selvsagt er det ingen god følelse å ikke få fortsette å kjøre etter en så god start på sesongen.

(©NTB)