Menu
Randers møtte FC København mandag. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix / NTB / NTB

FCK sender ligarival nye toaletter etter hærverk

Den danske fotballstorheten FC København lover å betale for nye toaletter etter at klubbens supportere gjorde grovt hærverk på hjemmearenaen til Randers.

Av NTB | 11.04.2023 10:44:11

Sport: Randers tok en sterk 1-0-seier over FCK i den danske superligaen mandag. I etterkant av kampen skal bortesupporterne ha rasert flere toaletter på kamparenaen.

Bilder på Twitter viser blant annet knuste vaskeservanter som henger og slenger på veggen. Flere toaletter ble smadret.

Randers er naturlig nok lite begeistret for det som har skjedd.

«Kjære «fans» av FC København. Takk for besøket – og en stor takk herfra for den stemningsskapende oppførselen deres», skriver klubben ironisk på Twitter.

«Men vil dere ikke slutte å knuse toalettene? Vi vet at vi ga dere tillatelse til å hoppe på tribunen, men …», heter det videre i meldingen.

FC København-ledelsen varsler at klubben vil betale for toalettskadene.

«Dette er vi veldig triste over å se. Det er dumt. Vi har snakket med fangrupperingene våre, som også tar avstand fra denne typen oppførsel. Vi skal finne et par nye toaletter og en vask og få dem sendt til Randers», skriver den danske storklubben.

Jakob Ankersen scoret kampens eneste mål i mandagens kamp.

Det oppsto også problemer med hærverk på toalettanlegg i forbindelse med FC Københavns cupkamp mot Vejle sist torsdag. Da skal to servanter ha blitt knust.

(©NTB)