John Arne Riise og Avaldnes tapte for Røa lørdag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Espås og Røa slo Avaldsnes – Arna-Bjørnar tapte igjen

Avaldsnes greide ikke følge opp det sterke uavgjortresultatet mot Brann og tapte 1-2 for Røa i Toppserien lørdag. Arna-Bjørnar har tapt fem kamper på rad.

Av NTB | 22.04.2023 17:04:09

Sport: Trener John Arne Riise og Avaldsnes kom til lørdagens bortekamp etter 0-0 mot Brann i forrige runde. Det var et sterkt resultat for klubben som så vidt holdt seg opp i Toppserien sist sesong. Lørdag ble det imidlertid nederlag.

Røa gikk opp i ledelsen etter 18 minutter da Anya De Courcy stusset ballen i mål på innlegg fra Synne Masdal. Avaldsnes-keeper Kelsey Renee Daugherty feilleste innlegget og bommet på ballen da hun kom ut.

Etter 63 minutter doblet Tuva Espås ledelsen med et kjempemål. Hun kriget til seg ballen og tok den med seg fram i banen. Fra kanten av 16-meteren forsøkte hun på det som så ut som en blanding av skudd og innlegg, og ballen føk inn i nettet via stolpen.

Ti minutter før slutt reduserte Hanna Dahl med et flott frisparkmål, men nærmere kom ikke vestlendingene poeng.

Lyn tok kommandoen borte mot tabelljumbo Arna-Bjørnar og vant til slutt 3-1. Anna Aahjem scoret to mål mot laget som har tapt alle sine fem første kamper denne sesongen.

Stabæk slo Åsane 1-0 ved hjelp av et selvmål av Savanna Duffy.