Erik Botheim bøtter inn mål for Malmö. Foto: Nikola Krstic / NTB

Erik Botheim med ekte hattrick da Malmö knuste Kalmar

Erik Botheim er inne i en svært god målstim for Malmö. Angriperen scoret tre ganger i første omgang i 5-0-seieren over Kalmar fredag.

Av NTB | 24.05.2024 20:57:57

Sport: Malmö ledet 4-0 etter 40 minutter på eget gress, og Botheim sto for tre av målene. Nordmannens scoringer kom etter at Hugo Bolin hadde sendt vertene i føringen. Botheim scoret etter sju minutter og 33 minutter før han fullbyrdet hattricket før pause.

Botheim har nå scoret åtte mål i årets sesong, noe som er like mange som lagkamerat Isaac Kiese Thelin. Sistnevnte scoret også i fredagens seier.

Malmö er serieleder med seks poeng ned til Djurgården som har en kamp mindre spilt.

Lasse Berg Johnsen startet også for Malmö, mens Oliver Berg satt på benken. For Kalmar spilte stopper Lars Sætra hele oppgjøret.