Menu
Oppussingen av Manchester Uniteds treningskompleks tvinger klubbens damelag inn i midlertidige brakker. Det blir angivelig løsningen i lang tid framover. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Engelske medier: Manchester Uniteds herrelag tar over damelagets garderober – flyttes inn i brakker

Oppussingen av Manchester Uniteds treningskompleks tvinger klubbens damelag inn i midlertidige brakker. Det blir angivelig løsningen i lang tid framover.

Av NTB | 26.06.2024 13:33:09

Sport: The Athletic og The Guardian er blant mediene som melder om endringene på Carrington.

Tidligere i juni startet Manchester United arbeidet med å ruste opp treningsanlegget. Det skal ifølge klubben koste 50 millioner pund.

Som en konsekvens av oppussingen flytter herrelaget inn i garderoben til kvinnelaget, som ifølge engelske medier blir nødt til å benytte seg av midlertidige brakker. Arbeidet er ventet å vare gjennom hele 2024/2025-sesongen.

I fjor fullførte klubben jobben med å bygge fasiliteter som var skreddersydd for kvinne- og akademilaget. Det er disse fasilitetene herrelaget nå skal benytte seg av.

Ifølge The Guardian skal Manchester United ha vurdert flere alternative løsninger for kvinnelaget. Valget landet på å ha de værende på Carrington. Flere av spillerne skal imidlertid ha blitt misfornøyde med beslutningen og ha fått følelsen av de ikke var en prioritet innad i klubben, skriver The Guardian.

(©NTB)

Flere nyheter: