Menu
En person er pågrepet og siktet for drap etter at en person ble bekreftet død på en adresse på Bjørkelangen på Romerike natt til søndag. Foto: Javad Parsa / NTB

En person pågrepet for drap på Romerike

En person er pågrepet og siktet for drap etter at en person ble bekreftet død på en adresse på Bjørkelangen på Romerike natt til søndag.

Av NTB | 26.05.2024 05:43:41

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk rundt klokken 1.50 melding om en alvorlig hendelse på en adresse utenfor Bjørkelangen sentrum. Da politiet ankom stedet, fant de en hardt skadet person. Denne personen ble senere bekreftet død, opplyser Øst politidistrikt på X.

De opplyser videre at det var flere personer på adressen da politiet kom. Én av disse er nå pågrepet og siktet for drap.

– Foreløpig er det bare denne ene personen som er siktet, men vi får se hva som kommer etter ytterligere etterforskning, sier operasjonsleder Atle Vesttorp til NTB.

Det var en av de andre som befant seg på adressen som varslet politiet, sier Vesttorp. Han vil ikke gå i detaljer på hva meldingen gikk ut på, men beskriver det som en alvorlig hendelse.

– På nåværende tidspunkt har vi ingen formening om hva som har skjedd, men vi skal blant annet gjennomføre avhør for å forsøke å danne oss et bilde av hendelsesforløpet, legger Vesttorp til.

Vesttorp ønsker ikke å gå ut med detaljer om kjønn eller alder på den drepte eller siktede. Han vil heller ikke si noe om hva slags skader den drepte personen hadde eller om det er gjort beslag på åstedet.

Politiets krimteknikere skal nå gjennomføre åstedsundersøkelser og siktede skal avhøres i løpet av dagen, skriver politiet.

Flere nyheter: