Elverum klarte ikke å hamle opp med Nantes i mesterligaen onsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Elverum med nytt tap i mesterligaen – Nantes ble for sterk

Elverum har slitt voldsomt i mesterligaen denne sesongen. Onsdag endte det med 36-42-tap i hjemmekampen mot franske Nantes.

Av NTB | 15.02.2023 20:35:32

Sport: Elverum ligger helt nederst i sin gruppe og har ikke muligheten til å ta seg videre i mesterligaen.

Før kampen hadde Elverum kun en seier på elleve forsøk i turneringen. Onsdag kom det 11. tapet.

I møte med Nantes på hjemmebane åpnet Elverum sterkt. Underveis i første omgang hadde den norske klubben fem måls ledelse. Franskmennene hentet derimot inn forspranget og gikk til pause med ledelse 21-18.

Avstanden ned til Elverum ble bare større og større etter hvilen. Dermed endte det med seksmålstap.

Det gjenstår to runder av mesterligaens gruppespill. Elverum møter danske Aalborg borte og tyske Kiel hjemme.