Menu
Tesla-gründer Elon Musk er igjen verdens rikeste person, ifølge Bloombergs estimater. Her er han fotografert i Stavanger i fjor. Foto: Carina Johansen / NTB

Elon Musk er igjen verdens rikeste

Tesla-gründer Elon Musk har tatt tilbake tittelen som verdens rikeste person. Bernard Arnault, som leder luksusmerkeselskapet LVMH, er tilbake på andreplass.

Av NTB | 02.06.2023 05:38:50

Kuriosa og kjendiser: Musks formue har økt med mer enn 55 milliarder dollar, nesten 610 milliarder kroner, siden januar til 192 milliarder dollar, går det fram av Bloombergs estimater. Mye av oppgangen skyldes verdiøkning i Tesla, skriver BBC.

Arnaults formue anslås av Bloomberg til 187 milliarder dollar. Bak ham følger Amazon-gründer Jeff Bezos og Microsoft-gründer Bill Gates på tredje- og fjerdeplass med formuer på henholdsvis 146 milliarder dollar og 126 milliarder dollar.

Slike oversikter er i hovedsak basert på offentlig tilgjengelig informasjon om eiendeler som aksjer, eiendom, kunst og andre luksusvarer. De er derfor ikke eksakte og kan i noen tilfeller være kontroversielle.

(©NTB)

Flere nyheter: