Menu
Frankfurt-trener Oliver Glasner er blitt enig med klubben om å avslutte kontrakten etter endt sesong. Foto: Arne Dedert/dpa via AP / NTB

Eintracht Frankfurt-trener Glasner får ikke fortsette

Den tyske bundesligaklubben i fotball Eintracht Frankfurt og trener Oliver Glasner har bestemt seg for å avslutte arbeidsforholdet etter sesongslutt.

Av NTB | 10.05.2023 07:44:28

Sport: Det opplyste klubben i en pressemelding tirsdag kveld. Oliver Glasner ledet laget til seier i Europaligaen forrige sesong, men i siste måndene i hjemlig serie har det gått tungt.

Glasner får nå muligheten til å avslutte i klubben med et nytt trofé. Laget har spilt seg til finalen i den tyske cupen og møter RB Leipzig i Berlin 3. juni.

Formen er derimot ikke all verden og laget står uten seier på de ti siste seriekampene og har falt ned til en niendeplass i Bundesliga.

Glasner har ett år igjen av sin kontrakt, men klubbeledelsen sier at lagets sportslige utvikling og prestasjoner sett under ett i den siste delen av sesongen, har fått dem til å revurdere situasjonen.

– Jeg aksepterer avgjørelsen fra klubbledelsen som ble forklart til meg på en redelig og grei måte. Dette er ikke tiden for å si farvel eller se oss tilbake. Vi har fortsatt en stor oppgave foran oss, og vi vil gjøre alt i de kommende ukene til å løfte prestasjonene for å legge grunnlaget til en flott finale i Berlin og ta pokalen tilbake til Frankfurt, sa Glasner.

(©NTB)