Andreas Helmersen scoret to ganger mot Stabæk i Egersunds elleville opphenting. Foto: Astrid Pedersen / NTB

Egersund med ellevill opphenting – fra 0-4 til 5-4 mot Stabæk

Tabelltoer Egersund slapp inn fire mål før laget bråvåknet i bortekampen mot Stabæk i 1. divisjon mandag. I løpet av en halvtime ble 0-4 til 5-4.

Av NTB | 27.05.2024 21:13:03

Sport: Thomas Roberts, Oskar Spiten-Nysæter, Sebastian Olderheim og Rasmus Eggen Vinge sørget for at Stabæk ledet 4-0 etter 57 minutter på eget gress.

Så skulle det smelle.

Scoringer av Justin Salmon, Andreas Helmersen (to mål) og Magnus Lankhof Dahlby ga Egersund 4-4 etter 88 minutter, men gjestene var ikke ferdig med det.

Henrik Elvevold, som ble byttet inn etter 86 minutter, ble den store helten på overtid. 24-åringen hælet ballen i mål til ellevill jubel.

– Det er den sykeste avslutningen på en runde jeg har vært med på, fastslo TV 2-ekspert Yaw Amankwah på kanalens sending.

Seieren løfter Egersund til annenplass på tabellen, tre poeng bak serieleder Kongsvinger, mens Stabæk er på 8.-plass.