Menu
Katt: Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland
Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

Dyrebeskyttelsen inviterer til adopsjonsdag

Dyrevenner og katteentusiaster på Haugalandet har lørdag en unik sjanse til å gjøre en livsforandrende handling. Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland inviterer til adopsjonsdag i dyrebutikken på Raglamyr.

Av tomas | 11.08.2023 10:58:55

Adopsjonsdag: Dyrevenner og katteentusiaster på Haugalandet har en unik sjanse til å gjøre en livsforandrende handling i morgen. Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland inviterer til adopsjonsdag i deres butikk Buddy på Raglamyr, hvor håpefulle katter venter på å finne trygge og stabile hjem.

Fra kl. 12 til 15 vil butikken forvandles til en kjærlighetshavn for katter og katteelskere. Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland kommer med en rekke søte og livlige katter som søker etter familier som kan gi dem kjærlighet, omsorg og et trygt hjem.

Fosterhjemmene vil introdusere kattene jevnlig gjennom hele arrangementet, slik at det alltid vil være en myk pote å hilse på. Å adoptere en katt fra Dyrebeskyttelsen er ikke bare en gave til deg selv, men også til den firbente vennen som du gir et nytt liv.

Katt: Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

 

Adopsjonsgebyret på kr 2000,- inkluderer : helseattest, ormekur, en vaksine, en ID-chip for sikker identifikasjon og, viktigst av alt, kastrering når katten når riktig alder (for å bidra til å kontrollere kattens bestand). Det opplyser daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland , Elisabeth Ellingsen, til Radio Haugaland.

Hos Dyrebeskyttelsen er kastrering ikke valgfritt – det er en ansvarsfull handling som fremmer dyrets helse og velferd.

De som velger å gi en katt et nytt hjem på denne spesielle adopsjonsdagen, blir også belønnet med ekstraordinære tilbud på katteutstyr i Dyrebeskyttelsens dyrebutikk Buddy. Dette er en fantastisk mulighet til å sikre at den nye familiemedlemmet har alt den trenger for en komfortabel start på livet i sitt nye hjem.

 

Katt: Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

Katt: Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

Fakta

Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland (DNH) har vært en verdifull ressurs for dyreelskere siden januar 2010. Driven av frivillig innsats, jobber DNH utrettelig med å hjelpe hjemløse, skadede og sårede dyr, omplassere eierløse kjæledyr og besvare henvendelser fra samfunnet.

DNHs arbeid hviler på skuldrene til dedikerte frivillige og generøse givere – mennesker og organisasjoner som brenner for dyrs velferd. I en verden der økonomisk kompensasjon ikke er motivasjonen, styrker DNH båndene mellom mennesker og dyr gjennom ubetinget kjærlighet og engasjement.

Adopsjonsdagen foregår på Raglamyr i Dyrebeskyttelsens butikk Buddy lørdag 12. august fra kl. 12-15.

På Dyrebeskyttelsen Norge Haugalandets Facebook-sider kan du lese mer om selve adopsjonsdagen og om andre katter og dyr som trenger hjelp til en trygt liv.

Flere nyheter: