Mike Angeles var blant målscorerne på Ekebergsletta onsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Drømmescoringer i kjendiskampen på Ekebergsletta

MOT hevet seg stort i andreomgangen og vant 4-0 over Redd Barna i den årlige kjendiskampen i Norway Cup. Både Morten Ramm og Jonis Josef bommet på straffe.

Av NTB | 02.08.2023 13:23:12

Kultur og underholdning: – Jeg er veldig stolt av seier, selv om jeg gjerne skulle hatt en i krysset. 4-0 og vi opprettholder seiersrekka, sa Chris Holsten til Direktesport etter kampen.

Redd Barna, coachet av Dag-Eilev Fagermo, holdt unna til 0-0 før pause, men fikk det tøft etter sidebytte.

Kort tid inn i omgangen ble Mike Angeles på vakkert vis flikket alene gjennom, og fra ni meter skjøt fotografen Angeles blink til 1-0.

Like etter styrte Birk Ruud inn kampens andre mål. Han fintet seg gjennom feltet og fant David Mokel. Sistnevnte bommet på første mulighet, men på returen var friskistjernen sikker.

Et lite håp for rødtrøyene ble tent da Ramm fikk sjansen fra ellevemetersmerket. Ramm var imidlertid ikke sikker da det gjaldt som mest, og kort tid senere økte Peder Elias til 3-0.

Da også Josef bommet på straffe, og Marcus Gunnarsen prikket inn et frispark fem minutter før slutt, endte det med 0-4-tap for Redd Barna.

– Han har lært det av meg, sa Emil Iversen om Gunnarsens drømmemål.

Josef mener straffebommen var gjort i et forsøk på å være en god lagkamerat.

– Jeg er veldig glad i Morten Ramm. Når vi først taper, så er jeg veldig opptatt av at han ikke skal se dårlig ut, så jeg måtte bomme i solidaritet med Morten, sa Josef etter kampslutt.

Oppgjøret spilles i år for å «promotere gode verdier for barn og unge». Spesielt fairplay og behandling av dommere ble vektlagt i årets kamp.