Menu
En mann i slutten av 30-årene fra Aserbajdsjan er siktet for forsettlig drap på en ukrainsk kvinne i 30-årene på et hotell i Bergen tirsdag. Foto: Richard Halland / NTB

Drapssiktede i Bergen framstilles for varetektsfengsling torsdag

Påtalemyndigheten vil fengsle mannen som er siktet for forsettlig drap på en ukrainsk kvinne i 30-årene på et hotell i Bergen tirsdag.

Av NTB | 05.07.2023 10:53:37

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen i slutten av 30-årene vil fremstilt for varetektsfengsling torsdag, skriver politiet i en pressemelding.

Der opplyser de også at det er startet prejudisiell observasjon av siktede.

Kvinnen ble tirsdag ettermiddag funnet kritisk skadd på et hotell i Bergen, som for tiden huser ukrainske flyktninger. Hun ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Tirsdag kveld ble det gjennomført et avhør av den siktede mannen. Politiet vil ikke si noe om hva siktede forklarte i avhør, men han erkjenner ikke straffskyld.

Onsdag fortsetter politiets kriminalteknikere sitt arbeid på hotellrommet og får bistand av Kripos til deler av disse undersøkelsene.

Politiet opplyser også at arbeidet med vitneavhør, rundspørring og sikring og gjennomgang av digitale spor fortsetter. Obduksjon er planlagt på Gades Institutt torsdag.

Siktedes bosted, som ikke er i Bergen, skal også etter planen gjennomgås onsdag.

Avdøde og siktede har et barn sammen. Barnet var ikke til stede da hendelsen fant sted.

Flere nyheter: