Dortmund fortsatte storformen da de vant 2-0 borte mot Leverkusen. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB.

Dortmund sikret viktig borteseier mot Leverkusen – Ryerson startet tredje strake kamp

Julian Ryerson fikk sin tredje fulle kamp for Borussia Dortmund da laget vant 2-0 borte mot Leverkusen i Bundesliga søndag.

Av NTB | 29.01.2023 20:05:11

Sport: Dortmund står nå med tre strake seirer i serien og har for virkelig bitt seg fast i kampen om ligatittelen.

Ryerson & co. er på 4.-plass på tabellen, bare tre poeng bak serieleder Bayern München.

Det var gjestene som kom best ut fra startblokkene da Julian Brandt slo hardt og lavt inn i feltet. Sebastien Haller hoppet over ballen og lot Karim Adeyemi sette inn sitt første mål for klubben.

Åtte minutter inn i 2. omgang doblet Dortmund ledelsen da Edmond Tapsoba var uheldig og satte ballen i eget nett.

17. januar gjorde Ryerson overgang fra Union Berlin til Dortmund. Han ble hentet som følge av Thomas Meuniers skade og debuterte bare fem dager senere.

Siden overgangen har Ryerson spilt samtlige minutter i Dortmunds tre kamper og notert seg for ett mål. Det kom i borteseieren mot Mainz onsdag.