Formel 2-fører Dennis Hauger. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Doohan fra start til mål i Budapest – Hauger inn som sjuendemann

Dennis Hauger ble aldri noen tet-trussel i Formel 2-løpet i Budapest og kjørte inn til 7.-plassen. Jack Doohan vant.

Av NTB | 23.07.2023 11:13:28

Sport: Australieren Doohan (20) var best i kvalifiseringen og hadde kontroll også da det sto om mest.

Hauger fikk ikke noen god startposisjon (ni) i konkurransen, og det gjorde oppgaven han hadde foran seg vrien. Hauger kom inn på 7.-plassen av 22 startende etter en bra dag på asfalten i Ungarn.

– På mange måter et sterkere løp enn da han vant lørdag, konkluderte Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen under sendingen.

Danske Frederik Vesti endte nærmest Doohan og styrket sine aksjer som sammenlagtleder.

Lørdag vant Hauger sprintløpet i Budapest. Det var hans andre triumf denne sesongen.

Neste VM-runde kjøres i Belgia kommende helg. Etter det venter en pause på en måned før førerne kjører i Nederland.