Aron Dønnum scoret åtte minutter på overtid for Standard Liege. Foto: Geir Olsen / NTB

Dønnum med sen overtidsscoring i Lieges borteseier

Aron Dønnum scoret åtte minutter på overtid da Standard Liege vant 4-2 på bortebane mot Union Saint-Gilloise i belgisk fotball.

Av NTB | 18.02.2023 23:05:37

Sport: På stillingen 3-2 banket Dønnum inn gjestenes fjerde mål for kvelden. Dermed klatret Ronny Deilas menn opp på 5.-plass i den belgiske eliteserien.

De tidligere Bodø/Glimt-spillerne Philip Zinckernagel og Victor Boniface gjorde seg også bemerket i kampen.

Zinckernagel scoret kampens første mål da han sendte gjestene i ledelsen etter 20 minutter, mend Boniface satte inn 2-2-målet for vertene.

I kampen mellom Seraing og Zulte Waregem satt Bent Sørmo hele kampen på benken for gjestene. Oppgjøret endte 1-1.