Menu
Novak Djokovic måtte gjennom en meniskoperasjon etter å ha trukket seg fra Roland-Garros. Serberen kjemper mot klokka for å rekke Wimbledon. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB

Djokovic tar steg i rehabiliteringen – kjemper mot Wimbledon-klokka

Kun to uker før Wimbledon kjemper verdenstreer Novak Djokovic en intens kamp for å rekke den prestisjetunge gressturneringen. Serberen opererte nylig kneet.

Av NTB | 16.06.2024 08:53:15

Sport: En video publisert på 37-åringens Instagram-konto viser en særdeles blid Djokovic som gjennomfører en rekke øvelser. Deler av serberens kne er dekket av et hvitt plaster, uten at det ser ut til å plage ham nevneverdig.

Djokovic valgte i starten av juni å trekke seg fra kvartfinalen av Roland-Garros etter å ha pådratt seg en rift i menisken. Få dager senere gjennomgikk verdenstreeren en operasjon. Serberen brukte krykker de første dagene etter inngrepet.

– Jeg skal gjøre mitt beste for å være frisk og klar til å returnere til tennisbanen så fort som mulig. Kjærligheten min til sporten er sterk, og ønsket om å konkurrere på høyeste nivå er det som driver meg, skrev Djokovic etter operasjonen.

Serberen vant fire strake titler i den engelske hovedstaden før han i fjor ble vippet ned fra Wimbledon-tronen av Carlos Alcaraz.

Flere store tennisprofiler har trøblet med skader denne sesongen. Alcaraz har slitt med skader både i ankelen og hånden, men 21-åringen var i praktslag da han nylig vant Roland-Garros.

Verdensener Jannik Sinner slet på sin side med en hofteskade i begynnelsen av mai, mens Daniil Medvedev måtte stå over Madrid Open på grunn av en hofteskade.

Med unntak av Djokovic skal ingen av de andre store profilene stå i fare for å miste Wimbledon-turneringen.

(©NTB)

Flere nyheter: