Menu
Tiril Udnes Weng leder verdenscupen i langrenn sammenlagt. Foto: Lise Åserud / NTB

Diggins og Weng slått ut i kvartfinalen i Tallinn

Tiril Udnes Weng øker forspranget til Jessie Diggins i verdenscupen med noen få poeng etter at begge ble slått ut i kvartfinalen på sprinten i Tallinn.

Av NTB | 21.03.2023 18:54:01

Sport: Dermed beholder Weng en solid luke til den amerikanske toeren i kampen om den gjeveste krystallkula. To individuelle renn står igjen etter tirsdagens sprint i Estlands hovedstad.

Diggins ble nummer fire i sitt heat og var avhengig av tid for å ta seg videre. Weng ble nummer tre i neste heat og danket ut amerikaneren, før hun selv ble slått ut av «lucky loser»-plassene av lagvenninne Ane Appelkvist Stenseth.

– Jeg er ikke så god i slike løyper. Jeg føler at jeg faller igjennom teknisk og ikke har hurtigheten. Jeg er litt snill i heatet også, siden jeg vet at jeg har et gult kort, forklarte Weng til Viaplay.

Hun var imidlertid fornøyd med at hun plasserer seg foran Diggins på resultatlista.

– Det er tross alt det viktigste nå på tampen av sesongen. Jeg får en litt billigere dag og håper jeg kan gjøre to gode renn i Lahti.

Rennet i Tallinn pågår fortsatt. Fra Norge er Kristine Stavås Skistad, Mathilde Myhrvold og Stenseth klare for semifinaler.

(©NTB)