Menu
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er i Haugesund. Foto: Annika Byrde / NTB

Støre (Ap) er i Haugesund

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er i Haugesund der han åpner konferansen Floating Wind Days, som holdes onsdag og torsdag.

Av NTB | 24.05.2023 06:09:09

Dette skjer i dag: Det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford, som er verdens største krigsskip kommer til Oslo onsdag. Det er innført drone- og flyrestriksjoner i Indre Oslofjord fram til tirsdag i forbindelse med besøket.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er i Haugesund der han åpner konferansen Floating Wind Days, som holdes onsdag og torsdag.

Musikk- og teaterfestivalen Festspillene i Bergen starter onsdag. Kong Harald og dronning Sonja er med under åpningen på Festplassen og forestillingen Tosca i Grieghallen. Festivalen varer til 7. juni.

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) er i Brussel der hun deltar på det halvårlige møtet i EØS-rådet i Brussel. I forbindelse med besøket skal hun også ha møte med utenriksministrene fra EØS-landene Island og Liechtenstein.

24 år gamle J.J. Wolf, som er nummer 49 på verdensrankingen, er Casper Ruuds første motstander i ATP 250-turneringen i sveitsiske Genève. Ruud er førsteseedet i grusturneringen, og har vunnet den de siste to årene.

Fiorentina og Inter møtes under den italienske cupfinalen på Olympiastadion i Roma. Begge lagene har også nådd finalen i europacupene de deltar i denne sesongen – Inter møter Manchester City i Champions League-finalen 10. juni, mens Fiorentina møter West Ham i Europa Conference League-finalen tre dager tidligere.

(©NTB)

Flere nyheter: