Menu
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 16. august.

Av NTB | 16.08.2023 06:04:44

Oljefondets leder Nicolai Tangen presenterer rapporten for første halvår i år under Arendalsuka. Rapporten, som ble publisert tirsdag ved en feil, viser at Oljefondet hadde en avkastning på 10 prosent i første halvår.

Statsforvalteren i Innlandet og KS har invitert kommunene til et møte der de vil gi informasjon om hvilke utgifter som eventuelt kan dekkes etter flommen.

Joyce Carol Oates, som regnes som en av verdens fremste nålevende forfattere, er i Oslo. Her skal hun møte journalist og forfatter Karin Haugen i Universitetets aula til en samtale i regi av Litteraturhuset om et langt skriveliv og litteraturens virkningskraft.

Grunnlovsdomstolen i Thailand vurderer om de skal behandle en klage på en avstemning i nasjonalforsamlingen som blokkerte for at valgvinneren Pita Limjaroenrat ble statsminister. Limjaroenrat er leder for partiet Marsj Fremad.

Den siste semifinalen i fotball-VM for kvinner sparkes i gang klokken 10. Vertsnasjonen Australia møter de regjerende europamesterne England. Vinneren vil møte Spania i finalen på søndag.

Det er duket for europeisk supercup når vinneren av forrige sesongs Champions League, Manchester City, møter vinneren av forrige sesongs Europa League, Sevilla i Piraeus i Hellas.

(©NTB)

Flere nyheter: