Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Dette er hendelsene fra natten

Ungdomsfest ute av kontroll, fyrverkeri, anmeldelser for vold, krangel på kaien, høy musikk og slagsmål.

Av Egil M Solberg | 26.05.2024 07:41:34

Politiloggen: Det har vært en natt med mange hendelser og ordensforstyrrelser som i all hovedsak omhandler unge berusede menn, ifølge vaktsjef Birgitte Pedersen ved Haugesund politistasjon.

Høy musikk

Lørdag kveld klokken 22.10 mottok politiet den første meldingen om høy musikk fra et privat arrangement i Haugesund. En patrulje rykket ut og snakket med ansvarlig for festen. Etter dette ble det ikke meldt flere forstyrrelser fra adressen, og det ser ut til at musikken ble dempet som oppfordret.

Ungdomsfest ute av kontroll

Fem minutter over midnatt måtte politiet nok en gang rykke ut til en fest i Haugesund, denne gangen en ungdomsfest med høy musikk og mindreårige ute i gata. Ungdommene fikk beskjed om å dempe seg.

Fyrverkeri på Åkra

Ungdommer på Åkra brukte fyrverkeri i nærheten av skolen, noe som førte til at politiet rykket ut. Da politiet ankom stedet, var fyrverkeriet allerede skutt opp, og ingen ungdommer ble tatt med fyrverkeri.

Anholdt for vold på Åkra

Et par timer senere fikk politiet melding om en mann i slutten av tenårene som gikk på hovedveien på Åkra. Senere ble det meldt at mannen hadde vært fysisk mot noen jenter. To personer holdt mannen nede til politiet ankom. Han ble tatt med i arresten og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemenn etter å ha spyttet mot politiet.

Bortvist etter Krangel på Indre Kai

Ved halv fem-tiden i natt mottok politiet melding om en krangel mellom to menn på Indre kai i Haugesund. Mennene ble bortvist fra området fram til klokka åtte søndag morgen.

Slåsskamp mellom ungdommer ved Haraldshallen

I halv fem-tiden natt til søndag mottok politiet melding om et slagsmål ved Haraldshallen i Haugesund. Åtte gutter i alderen 16-17 år var involvert. Det var mye rop og skrik, og en person ble slått, men det ble ikke meldt om skader. Politiet opprettet sak og varslet foreldre, som sørget for at ungdommene kom seg hjem.

Flere nyheter: