Menu
Brighton-sjef Roberto De Zerbi er glad for å slippe å måtte forsvare seg mot Erling Braut Haaland. Foto: Richard Sellers / PA / AP / NTB

De Zerbi glad for å slippe Haaland: – Gode nyheter for oss

Brighton-trener Roberto De Zerbi legger ikke skjul på at han er lettet over at Erling Braut Haaland er satt ut av spill, men frykter likevel Manchester City.

Av NTB | 24.04.2024 17:04:59

Sport: Haaland, som er delt toppscorer i Premier League, gikk glipp av semifinaleseieren over Chelsea i FA-cupen lørdag grunnet en skade. Han uteblir også fra torsdagens tur til Brighton.

De Zerbi er glad for å slippe å måtte forsvare seg mot jærbuen, men er også klar over at City har flere gode angrepsspillere.

– Det er gode nyheter for oss, fordi Haaland er en klassespiller. Dessverre vil de spille med (Julian) Alvarez, han er også en fantastisk spiller. Det er også Bernardo (Silva), (Jeremy) Doku og (Jack) Grealish, sa Brighton-sjefen på onsdagens pressekonferanse.

– Sammen med Arsenal og Liverpool er City et av de beste lagene i Premier League. Så for oss er det en veldig tøff kamp, fortsatte han.

Tidligere onsdag bekreftet City-trener Pep Guardiola at Haaland ikke kommer til å spille torsdagens nøkkelkamp.

– Det er ikke en stor greie, men han er ikke klar, sa Guardiola.

(©NTB)