Hugo Vetlesen scoret og assisterte da Brugge vant 3–0. Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP Photo / NTB.

Daland reddet uavgjort for Cercle Brugge – Vetlesen med mål og assist i Brugge-seier

Jesper Daland berget 1-1 for Cercle Brugge hjemme mot Anderlecht, mens Hugo Vetlesen herjet i Brugges 3-0-seier borte mot Genk i belgisk fotball søndag kveld.

Av NTB | 28.04.2024 21:53:15

Sport: Den belgiske ligaen har gått over i sluttspillsfasen, hvor Anderlecht topper mesterskapsgruppen. Det er imidlertid bare målforskjell som skiller Brugge på 2.-plass.

Søndag gjestet Vetlesen & co. Genk, som har falt av i toppkampen etter 0-3-tapet.

Kyriani Sabbe sendte gjestene i ledelsen etter 38 minutter, før Vetlesen doblet halvveis inn i andre omgang. Fire minutter senere gjorde nordmannen seg tellende igjen da han spilte opp Igor Thiago på 3-0-målet.

Antonio Nusa startet også for gjestene, men ble byttet ut til pause.

Cercle Brugge er også hektet av i gullkampen, men Daland ga imidlertid en håndsrekning til landsmann Vetlesen i kampen om ligagullet da han sikret 1-1 etter 51 minutter.

Kristian Arnstad satt hele kampen på benken for Anderlecht.