Jesper Daland scoret vinnermålet mot Gent søndag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB

Daland matchvinner på overtid mot Gent

Jesper Daland sikret tre poeng og seier da han scoret for Cercle Brugge i det 95. minutt mot Gent. Laget hans vant hjemmekampen 3-2.

Av NTB | 29.01.2023 18:55:08

Sport: Det så lenge ut til å bli en rolig og sjansefattig kamp, før det virkelig dro seg til den siste halvtimen.

Ayase Ueda sendte vertene i ledelsen etter 58 minutters spill, og Kevin Denkey doblet ledelsen bare ett minutt senere.

Det skulle likevel vise seg å bli uhyre spennende da først Julien De Sart satte inn reduseringen, før Darko Lemajic utlignet ett minutt på overtid.

Det hjalp imidlertid lite da Daland banket inn vinnermålet i det 95. spilleminutt og sendte hjemmefansen til himmels.

Målet er Dalands annet for Cercle Brugge siden overgangen fra Start sommeren 2021. 23-åringen har også notert seg med to assist for belgierne.

Jens Petter Hauge satt hele kampen på benken for Gent.