Menu
Dag Erik Pedersen begraves 17. juni. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Dag Erik Pedersen begraves i Helgeroa 17. juni

Den tidligere sykkelproffen Dag Erik Pedersen begraves i Berg trekirke i Helgeroa i Larvik kommune mandag 17. juni klokken 13.30.

Av NTB | 06.06.2024 14:53:08

Sport: Det får NTB opplyst fra Pedersens familie.

Pedersen gikk bort mandag denne uken etter å ha fått et illebefinnende i sitt hjem i Helgeroa. Han ble 64 år gammel.

Familien sendte tirsdag 4. juni ut følgende melding:

«Det er med stor sorg vi informerer om at vår kjære og høyt elskede pappa og kjæreste, Dag Erik Pedersen, gikk bort mandag 3. juni. Han døde etter et illebefinnende i sitt hjem i Helgeroa. Han betydde mye for mange, og vi setter uendelig stor pris på alle som tenker på oss i denne vanskelige tiden. Vi i den nærmeste familien ber om å få sørge i fred og ønsker ikke uttale oss til mediene»,

En rekke sports- og medieprofiler uttrykte stor sorg etter å ha fått nyheten om Pedersens bortgang.

– Jeg er i sjokk. Tenker først og fremst på familien og de nærmeste som opplever sin tyngste tid. Dag Erik gledet og imponerte så mange gjennom så mange tiår, sa Dag Otto Lauritzen til NTB.

Pedersen var ved siden av å være en av Norges fremste syklister en profilert mediemann, med mange års fartstid i NRK etter endt karriere. Aller bredest nådde han ut som programleder for Mesternes mester gjennom tolv sesonger.

– Dette er utrolig trist. Han burde hatt mange gode år igjen, sa Jann Post, som jobbet tett med Dag Erik Pedersen i programkonseptet.

(©NTB)