Menu
Antonio Conte (til v.) hadde mindre suksess med sine instrukser søndag enn Aston Villa-manager Unai Emery. Conte raljerte etter hjemmetapet over forventningene til hans Tottenham-lag. Foto: Ian Walton, AP / NTB

Conte: – Forventningene til oss er latterlige

Tottenham-manager Antonio Conte merker presset etter en ny skuffende kamp. Han raljerte etter 0-2-tapet for Aston Villa over «latterlige» forventninger.

Av NTB | 01.01.2023 21:55:12

Sport: Mesterligadeltakeren er 13 poeng bak erkerivalen Arsenal på tabelltopp og to poeng bak Manchester United på den viktige 4.-plassen, attpåtil med en kamp mer spilt enn dem begge.

– Forrige sesong sto vi for et mirakel. Vi hadde bare en turnering å konsentrere oss om, og vi kunne bruke de samme 12-13 spillerne. Vi slapp også skader i de siste 15 kampene. Vi kunne bruke de beste hele tiden fordi vi ikke var med i andre turneringer, sa Conte.

– Tre kamper før slutt var Arsenal fire poeng foran oss, men vi sto for et mirakel og ble nummer fire.

Søndag måtte laget hans greie seg uten spillere som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur. Tottenham ble buet av banen etter 0-2-tapet.

– I sommer begynte folk å snakke om Tottenham som en tittelkandidat, men for meg føltes det sinnssykt å lese slikt. For å kunne kjempe om Premier League-tittelen må man ha en solid grunnmur, 14-15 sterke spillere med kvalitet og unge spillere som utvikles, sa Conte.

(©NTB)

Flere nyheter: