Emilie Haavi (t.v.) i aksjon for Roma i mesterligakampen mot Bayern München onsdag. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

CL-jubel for Haavi og Roma – berget poeng mot Bayern

Emilie Haavi og Roma-leiren satt igjen med de beste følelsene etter 2-2-møtet med Bayern München i Champions League-åpningen.

Av NTB | 15.11.2023 20:59:49

Sport: Gjestene fra Italia lå under 0–2 til pause og styrte mot tap, men på overtid satte Manuela Giugliano inn utligningen. Den kom på en returball fra Bayerns keeper.

Tidligere i omgangen fikset Evelyne Viens reduseringen etter kontringsspill.

Bayern tok ledelsen ved Jovana Damnjanovic i det 20. minutt. Hun kriget inn ballen etter et langt frispark. Et selvmål fra Elena Linari doblet den tyske ledelsen.

På veien var Katharina Naschenwengs skudd innom to Roma-spillere.

Det var flere nordmenn involvert i oppgjøret. Bayern ledes av Alexander Straus, og på benken satt Tuva Hansen som ubenyttet reserve. Haavi spilte hele kampen som en av Romas angrepsspillere.

Sist sesong forsvant Bayern ut i mesterligaens kvartfinale.