Federico Chiesa jubler etter å ha blitt matchvinner for Juventus i cupen med sitt første mål på over ett år. Foto: Marco Alpozzi, LaPresse via AP / NTB

Chiesas første mål på ett år hjalp Juventus videre

Federico Chiesa scoret sitt første mål på 378 dager da Juventus slo Monza 2-1 og tok seg til kvartfinale i den italienske cupen.

Av NTB | 19.01.2023 23:45:51

Sport: EM-vinneren scoret sist 6. januar i fjor, rett før han pådro seg korsbåndskaden som satte ham utenfor helt til november. Torsdag ble han byttet inn etter en time på stillingen 1-1. I det 78. minutt scoret han vinnermålet etter et raid på venstresiden.

Moise Kean hadde nikket Juventus i en tidlig ledelse, men Mattia Valoti utlignet etter hjørnespark midtveis i den første omgangen.

Lazio slo Bologna 1-0 etter først å ha hedret den nylig avdøde klubblegenden Sinisa Mihajlovic. Serberens enke og barn var til stede. Mihajlovic hadde tilknytning også til Bologna, som var både den første og siste klubben han trente.

Felipe Anderson scoret vinnermålet som betyr at Lazio møter Juventus i kvartfinalen.

Ademola Lookman scoret to av målene da Atalanta slo Spezia 5-2. Laget møter tittelforsvarer Inter i kvartfinalen. De to siste kvartfinalene er Fiorentina – Torino og Cremonese – Roma.