Nicolas Jackson scoret mot Brighton. Foto: Karl B DeBlaker / AP Photo / NTB

Chelseas nysignering matchvinner mot Brighton

Det var flere av Chelseas nyervervelser som gjorde seg tellende da Brighton ble slått 4-3 i en treningskamp i Philadelphia natt til søndag.

Av NTB | 23.07.2023 14:13:05

Sport: Christopher Nkunku scoret Chelseas første mål etter 19 minutter, mens Nicolas Jackson ble matchvinner med sin nettkjenning etter 76 minutter.

Mykhajlo Mudryk og Conor Gallagher scoret Chelseas to andre mål. Danny Welbeck, João Pedro og Deniz Undav sto bak Brightons scoringer.

Treningskampen var Mauricio Pochettinos andre siden han tok over Chelsea 29. mai. 51-åringen har siden gjort en skikkelig ryddejobb i London-klubbens spillerstall. Siden argentineren tok over har 13 spillere forlatt klubben, mens Nkunku, Jackson og Angelo har gått inn portene på Stamford Bridge.

Chelseas første treningskamp denne sommeren endte med 5-0-seier over Wrexham. Kampen var Brightons første i oppkjøringen.