Cole Palmer scoret hattrick på 29 minutter. Foto: Ian Walton / AP Photo / NTB.

Chelsea-stjernen Palmer scoret hattrick på 16 minutter – sammenliknes med Messi

Cole Palmer briljerer for Chelsea hjemme mot Everton i Premier League mandag. Etter kun 29 minutter hadde han satt inn tre mål.

Av NTB | 15.04.2024 22:12:59

Sport: De tre scoringene kom i løpet av kun 16 minutter.

Dermed står den unge briten med 19 mål så langt i ligaen denne sesongen. Det er bare ett bak ligaens toppscorer, Erling Braut Haaland.

– Han er i en så hysterisk form at jeg sliter med å dra paralleller til andre enn Lionel Messi, sa Viaplay-ekspert Petter Veland på kanalens sending.

Han utdypet med å henvise til at briten hadde levert en alldeles feilfri omgang, og at Palmer i tillegg har elleville tall å vise til den siste tiden.

Det tok bare 13 minutter før Palmer banket inn sin første scoring med venstrefoten. Målet kom etter nydelig samarbeid med spissen Nicolas Jackson.

Og bare fem minutter senere var samme duo i aksjon igjen. Da var det Jackson som gikk for skuddet, men nok en gang Palmer som satte ballen i mål da Everton-keeper Jordan Pickford reddet, men måtte gi retur.

Rett før halvtimen var spilt havnet Palmer og Pickford igjen i fokus. Keeperen sendte ballen rett i beina på tomålsscoreren etter en svakt utspill, og venstrebeinte Palmer svarte med å banke inn hattricket sitt fra om lag 30 meter med høyrefoten.

– Her gjør han det på det mest ydmykende vis, og han gjør alt selv igjen, kommenterte Andreas Toft på Viaplay.

Nevnte Jackson satte inn 4-0 rett før pause i det som ble en marerittomgang for et Everton-mannskap som kjemper i nedrykksstriden.

Liverpool-klubben er tilsammen trukket åtte poeng denne sesongen for brudd på Premier Leagues finansielle regler. De siste to poengene er anket.