Brentford jubler etter at Bryan Mbeumo gjorde 2-0. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Chelsea-krisen fortsetter: – Alt går mot oss

Frank Lampards Chelsea fortsetter sin bedrøvelige rekke med resultater. Onsdag ble det 0-2-tap for Brentford. Chelsea har ikke vunnet på halvannen måned.

Av NTB | 26.04.2023 23:54:13

Sport: På Stamford Bridge var det håp for en etterlengtet opptur da et formsvakt Brentford-lag møtte til kamp. Thomas Franks lag kom til London med seks kamper uten seier.

Nok en gang ble det nederlag. Frank Lampard har notert seg for fem tap og 1-9 i målforskjell etter at han tok over. Chelsea står med kun fire seirer på de 23 siste i Premier League.

– Alt går mot oss for tiden. Vi kontrollerte kampen, men vi mangler selvtillit foran mål, og dermed ble det tap igjen, sa Lampard til BT Sport.

– Jeg skulle gjerne hatt en tryllestav, men det finnes ikke i fotball. Vi må kjempe oss gjennom det.

Kaptein César Azpilicueta var uheldig åtte minutter før pause på en Brentford-corner. Ballen traff hofta til spanjolen og gikk i mål.

Hjemmelaget så bedre ut etter hvilen, men Brentford holdt unna.

Tar man med Champions League-møtene mot Real Madrid, har ikke London-klubben tatt en seier på de siste åtte forsøkene.

– Jeg kan ikke forklare det. Alle gutta prøver så godt vi kan. Vi jobber hardt på trening. Det vil seg bare ikke foran mål, sa stopper Trevor Chalobah.

Thomas Tuchel og Graham Potter har ledet Chelsea tidligere denne sesongen før Lampard ble hentet på midlertidig basis. De blåkledde er på nedre tabellhalvdel (11.-plass) med 39 poeng. Det gjenstår seks kamper. Neste oppgave for Chelsea blir ikke lett mot Arsenal på bortebane.

Det så ikke lovende ut for Cooper og hans mannskap. 18 år gamle Facundo Buonanotte scoret i sin første Premier League-kamp fra start etter 37 minutter.

Like før pause kom utligningen da Brightons Pascal Gross var uheldig i eget felt.

Danilo sendte City Ground til himmels med sin scoring 20 minutter før slutt. Morgan Gibbs-White la på til 3-1 på overtid på et straffespark.

Leicester er nå på nedrykksplass sammen med Everton og Southampton.

Bryan Mbeumo gjorde vondt til verre for Lampard med sin scoring tolv minutter før slutt.

Steve Coopers Nottingham Forest har slitt voldsomt i Premier League. Onsdag kveld kom den første seieren siden februar da Brighton ble slått 3-1 hjemme, og laget klatret over nedrykksstreken.