Menu
Casper Ruud tok seg til kvartfinale i ATP250-turneringen i Genève med seier over amerikanske J. J. Wolf. Foto: Gregorio Borgia / AP / NTB

Casper Ruud enkelt til kvartfinale i Genève – slo J.J. Wolf i strake sett

Casper Ruud hadde få problemer med å slå amerikanske J.J. Wolf i strake sett. Han er med det klar for kvartfinalen i ATP250-turneringen i Genève.

Av NTB | 24.05.2023 19:48:51

Sport: 24 år gamle Ruud er førsteseedet i turneringen og har vunnet de to siste utgavene av ATP250-turneringen i Sveits.

I kvartfinalen møter Ruud vinneren av kampen mellom Nicolas Jarry fra Chile og Tallon Griekspoor fra Nederland.

Jeffrey John Wolf, som oftest går under navnet J.J., er jevngammel med Ruud og var nummer 49 på den siste ATP-rankingen.

Ruud hadde aldri møtt amerikaneren i seniorsammenheng tidligere og viste ingen nåde da han vant det første settet med 6-3 etter et tidlig servebrudd. Nordmannen var aldri truet på egen serve.

Wolf hang mye bedre med i det andre settet og det første og eneste servebruddet kom da Ruud brøt til 6-5-ledelse og kunne serve hjem settet og kampen. Ruud hadde to bruddballer mot seg, men holdt unna og vant 7-5.

Wolf er en fremadstormende spiller fra Cincinnati. Han er betegnet som er multitalent og kunne fått collegestipend i både fotball og baseball, men valgte tennis.

(©NTB)