Menu
Ulykken skjedde på Trans-Canada Highway ved byen Carberry, som ligger vest for Winnipeg. Foto: Steve Lambert / The Canadian Press via AP / NTB

Canadisk politi strever med å identifisere de 15 som døde i trafikkulykke

Politiet i den canadiske provinsen Manitoba forsøker fortsatt å identifisere de 15 personene som omkom da en lastebil og en liten buss kolliderte torsdag.

Av NTB | 16.06.2023 16:28:55

Økonomi og næringsliv: Trafikkulykken er en av de verste i landets historie.

Minst 15 personer mistet livet da et vogntog kolliderte med en buss som hadde med seg hovedsakelig eldre personer i nærheten av byen Carberry.

Bussen transportere 25 personer som var på vei til et kasino. Etter kollisjonen begynte den å brenne, og mange av passasjerene greide tilsynelatende ikke å komme seg ut. Begge sjåførene overlevde ulykken.

Torsdag kveld hadde politiet ennå ikke fått varslet nærmeste pårørende ettersom ofrene ikke var identifisert. Bilder fra stedet viste vogntoget med knust og brent front, og det som så ut som et utbrent skall av bussen i en grøft. Døde personer i veibanen var dekket over med tepper.

Ron Bretecher, hvis foreldre var på bussen, sier at moren overlevde kollisjonen, men at faren hans ikke er gjort rede for.

Ulykken er den verste i Canada siden 16 personer omkom i april 2018 da en lastebil kolliderte med en buss som transporterte et juniorlag i ishockey.

(©NTB)

Flere nyheter: