Menu
Britiske Chantelle Cameron (til venstre) gikk seirende ut av kampen mot irske Katie Taylor i Dublin lørdag kveld. Foto: Peter Morrison / AP / NTB

Cameron slo ut Taylor på storstevne i Dublin

Britiske Chantelle Cameron slo ut hjemmebokseren Katie Taylor på et storstevne i Dublin lørdag kveld, der boksedronningen Cecilia Brækhus hadde meldt frafall.

Av NTB | 21.05.2023 06:24:11

Sport: – Det var en jevn kamp. Katie er en stor bokser, og kilo for kilo er hun den beste kvinnelige bokseren som finnes. Men jeg stilte opp til anledningen, sa Cameron etter kampen på Three Arena.

Taylor, som fikk gullmedalje i London-OL i 2012, kjempet på hjemmebane for første gang som profesjonell, og hun fikk solid støtte fra publikum i den utsolgte arenaen gjennom hele kampen.

Kampen var hovedoppslaget på et storstevne der Brækhus skulle gått VM-kamp mot Terri Harper. Brækhus meldte imidlertid på Instagram tidligere lørdag at hun da hadde våknet med forkjølelsessymptomer.

– Jeg våknet opp med hodeverk, feber og det hele. Jeg følte meg bra på vekten i går og er veldig lei meg. Jeg håper vi kan gjøre dette ved en senere anledning, sa Brækhus på en video.

Arrangøren Matchroom kunngjorde forfallet lørdag formiddag.

«Brækhus er ute av kveldens kamp med sykdom. Vi ønsker Cecilia god bedring», het det i en melding.

(©NTB)