Menu
De andre spillerne ser på, fler eav dem i bønn, mens Tampa Bay Buccaneers-spiller Russell Gage får behandling etter en stygg kollisjon. Han er på sykehus med hjernerystelse og en nakkeskade. Foto: Chris Carlson, AP / NTB

Bucs-spiller på sykehus med hjernerystelse og nakkeskade: – Kan bevege armer og bein

Russell Gage, mottaker for NFL-laget Tampa Bay Buccaneers, er på sykehus etter å ha pådratt seg hjernerystelse og en nakkeskade i mandagens sluttspilltap.

Av NTB | 17.01.2023 18:35:52

Sport: To uker etter at Buffalo Bills-forsvarer Damar Hamlin falt om på banen med hjertestans, ble NFL rammet av en ny skremmende episode i en nasjonalt TV-overført kamp. Gage snublet da han i slutten av siste periode prøvde å nå en pasning fra Tom Brady, falt og ble truffet hardt i nakken av Dallas Cowboys-forsvarer Donovan Wilson.

Han gjorde flere forsøk på å reise seg og stå, uten å greie det. Han fikk behandling lenge på banen før han ble sendt til sykehus.

Tirsdag meldte Cowboys i en uttalelse at Gage kan bevege armer og bein. Han skal fortsatt være på sykehuset og gjennomgå ulike tester.

Spillere fra begge lag gikk ned på kne i bønn mens Gage fikk behandling på banen. Tom Brady sto nær det medisinske personalet og fulgte med på det de foretok seg.

Som Hamlin fikk Gage en rekke støttemeldinger i sosiale medier.

(©NTB)

Flere nyheter: