Ola Brynhildsen scoret sitt tredje mål for Midtjylland da de vant 2-0 borte mot FCK. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Brynhildsen-mål mot FCK – kampen ble stoppet etter illebefinnende

Ola Brynhildsen gjorde Midtjyllands første scoring i 2-0-seieren borte mot tabelltopp FC København i dansk superliga lørdag.

Av NTB | 30.09.2023 17:32:28

Sport: Det var nordmannens tredje mål siden overgangen fra Molde i starten av september.

Det tok godt over en time før Brynhildsen satte inn 1-0. Ni minutter senere doblet Oliver Sørensen ledelsen.

På tampen av kampen oppsto det dramatiske scener da en tilskuer fikk et illebefinnende på tribunen og måtte få legehjelp.

Ifølge danske BT var personen ved bevissthet og ble fraktet til sykehus etter å ha fått medisinsk behandling i om lag ti minutter.

Birger Meling og Mohamed Elyounoussi startet lørdagens kamp for FCK, men førstnevnte ble byttet ut etter 68 minutter. Iver Fossum satt hele kampen på Midtjylland-benken.