Napolis Matteo Politano jubler for mål mot Union Berlin. Foto: Gregorio Borgia, AP /NTB

Brutal tapsrekke over for Union Berlin – 1-1 mot Napoli med benket Østigård

Napoli klarte ikke å påføre Union Berlin nok et tap etter tolv strake nederlag. Det endte 1-1 i Champions League-kampen onsdag.

Av NTB | 08.11.2023 20:50:37

Sport: Leo Skiri Østigård var tilbake på reservebenken og måtte se at Amir Rrahmani og Natan startet i midtforsvaret for hjemmelaget.

Matteo Politano var heldig da han ordnet 1-0. Han fikk ballen i brystet, og den endte i nettet bak Unions keeper.

Union kontret inn utligningen seks minutter inn i 2.-omgangen. Det var tidligere Molde-spiller David Datro Fofana som var sist på ballen ved scoringen. Den kom etter at keeper hadde gitt en retur som havnet hos Fofana for nesten åpent mål.

Spissen ble nylig utestengt en uke fordi han nektet å ta trener Urs Fischer i hånden.

De regjerende Serie A-mesterne er oppe i sju poeng etter fire kamper, mens Berlin-klubben skaffet seg sitt første poeng.

Union Berlin kom til kampen på Diego Armando Maradona-stadion med hele tolv strake tap i cuper og Bundesliga.

Elleve Union-tilhengere ble pågrepet som følge av opptøyer før oppgjøret, melder italienske medier.

Tross denne fryktelig rekken av nederlag, har klubbledelsen valgt å beholde trener Fischer. Han ble ansatt i 2018 og fikk mye av æren for suksessen Union Berlin har oppnådd siden da.

Det gjør at den spanske klubben er klar for cupfasen med to kamper igjen av gruppespillet.

Braga står med tre poeng og har mulighet til å bli nummer to og slå følge med Real Madrid.

Napoli styrte store deler av kampen og noterte over 20 avslutninger, men det endte ikke mer enn ett poeng.

Real Madrid slo Braga 3-0 og tok sin fjerde seier på rad. Målene kom ved Brahim Díaz, Vinicius Junior og Rodrygo.